EFEKT DAYS - sleva 6 - 10% na vybrané kategorie velkých a malých spotřebičů (platí do 1.4.2024).

Sleva 17%

Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro 0028 90130

  • EAN: 8590393344420
  • Výrobní číslo: ETA002890130
  • Katalogové číslo: 1647876
  • Výrobce: ETA
Výrobce

Planetární systém míchání: ANO Objem hlavní nádoby (l): 5 Ovládání: mechanické – knoflíkové Počet rychlostí: 6 Pulzní spínač: ANO Plynulá regulace rychlosti: ANO Příkon robota (W): 1200 Materiál nádoby: sklo Značka kvality dTest: NE Retro: NE Příslušenství v balení: flexi metla; hnětací hák; lis na citrusy; míchací metla; mixér; mlýnek na maso; odšťavňovač; průběhový krouhač; průhledný kryt mísy; sekací nůž; šlehací metla; tvořítko na cukroví; tvořítko na těstoviny Speciální funkce: plnění uzenin Typ robota: pákový Modelová řada: gratus Materiál: kov Barva: zelená

Kuchyňský robot ETA Gratus di Vetro

Tradiční sklářská výroba není v České republice žádný cizí pojem. Avšak spojit české sklo s výkonným kuchyňským robotem, to je výzva! Té se s nadšením chopil přední český sochař a designér Rony Plesl spolu s technologicky progresivní sklárnou Bomma.

Český křišťál v domácí kuchyni

Limitovaná edice kuchyňského robota ETA Gratus di Vetro v sobě kombinuje špičkový design a ten nejkvalitnější český křišťál. I u vás v kuchyni tak mohou zářit nové skleněné nádoby, které pro ETU navrhl Rony Pleslhnětací mísa a skleněný mixér.

„Design nádob jsem tvořil stejně, jako vytvářím své sochy. Vznikly dvě

hlavy, něco jako Laurel a Hardy v robotickém světě. Jeden tlouštík jeden

hubeňour. A tak si s nimi můžete i pohrávat. Dejte do nich led a lahev vína,

květiny nebo dort se svíčkami. A hodně jsem myslel na děti, aby je bavilo s

rodiči péct a tvořit.“

Rony Plesl patří mezi uznávané umělce v oboru skleněné plastiky jak u

nás, tak i v zahraničí. Ve své tvorbě často vychází z tradic a design rád

propojuje s příběhem. Nad spoluprací s českou značkou ETA tak nemusel

 dlouze uvažovat, přestože už se od produktového designu spíše odklání.

Poctivé sklářství

Výrobu těchto jedinečných designových kousků jsme nemohli svěřit nikomu jinému než sklářům ze Světlé nad Sázavou. Špičkoví skláři ze sklárny Bomma pracují s těmi nejmodernějšími technologiemi a zároveň se opírají o tradice sklářství v Česku.

Vyrobit skleněnou mísu i mixér, který neslouží jen k polichocení oka, ale splňuje i funkční vlastnosti byla pro skláře opravdu výzva. Výsledek dopadl více než skvěle, posuďte sami.

V kuchyni je jako doma

ETA Gratus di Vetro bude opravdovou perlou vaší kuchyně. Umí však více než dělat parádu. V jádru je to stále výkonný silák s 1200W motorem a nastavené otáčky udrží i při velkém zatížení. Díky kvalitnímu celokovovému provedení vám bude zdobit kuchyňskou linku opravdu dlouho a můžete se na něj spolehnout i při náročnějších kuchyňských výzvách.

O perfektní zpracování všech surovin se postará planetární systém míchání a rychlost si pohodlně a plynule nastavíte pomocí otočného regulátoru. Nechybí mu ani funkce PULSE pro maximální otáčky.

Výšku šlehacích a míchacích háků snadno nastavíte přesně tak, jak si množství surovin v míse žádá. Zvládne tak vykouzlit kopu šlehačky, ale perfektně ušlehá i sníh z jednoho bílku. Všechny nástavce se velmi jednoduše vyměňují, díky bezpečnostnímu systému výkyvného ramene, který brání nechtěnému spuštění v odklopené poloze.

Umělec tělem i duší

Základem každého kuchyňského robota je míchání, šlehání a hnětení. Tyto funkce nechybí ani tomuto uměleckému kousku, všechno navíc zvládne elegantně a se smyslem pro detail. Pro zpracovávání surovin ve skleněné hnětací míse jsou uzpůsobeny speciální metly a háky, které jsou ke sklu citlivější a nemusíte tak mít strach z poškrábání.

Šlehací metla je ideální pro krémy, šlehačky a pomazánky. Mísicí metla se skvěle hodí při přípravě dortů a lehkých piškotových těst. Hnětací hák vám ušetří ruce při přípravě kynutých těst například na chleba či vánočku.

Kromě designové skleněné mísy s objemem 5 litrů v balení najdete také nerezovou hnětací 3,5l mísu i s praktickým víkem, která se svou výškou snadno vměstná i do lednice. K práci s touto nerezovou mísou jsou v balení nachystány klasické háky a metly, které jí nijak neublíží.

Těstoviny jako z Itálie

Domácí těstoviny jsou hotové za chvilku a ty z obchodu hravě strčí do kapsy. Těsto si žádá jen pár ingrediencí, ale dosáhnout správného tvaru není jen tak. S nástavci na těstoviny bude mít vaše pasta dokonalé tvary dřív, než řeknete špagety!

Vyzkoušejte chytrý nástavec na válení těsta, který vám během pár okamžiků připraví těsto o tloušťce přesně podle vašich představ. Pak už je jen na vás, jestli je proměníte v lasagne, raviolli, cannelloni nebo využijete kráječ na úzké nudle a pochutnáte si například na oblíbených trenette.

Strouhání i mletí bez námahy

Nástavec na strouhání se 6 diskovými struhadly je nenahraditelným pomocníkem při přípravě salátů, tradičních bramboráků, ale zvládne i domácí strouhanku. Brambory ke gratinování nakrájí na stejně tenká kolečka, nastrouhá tvrdé i měkké sýry a oblíbený salát coleslaw budete mít na stole do pár minut, vše téměř bez práce.

Není nad čerstvě umleté maso, které se s tím ze supermarketu nedá srovnávat. Díky mlýnku s průměrem 62 mm a 4 velikostem mlecích destiček si můžete namlít maso na domácí tatarák, burgery i do klobásek. Ty si navíc s nástavcem na výrobu uzenin můžete klidně rovnou naplnit. Mlýnku nechybí ani nástavec na výrobu Kebbe a tvořítko na vánoční cukroví.

Mixování ve velkém stylu

Stejně jako designová hnětací mísa je i mixér vyroben z kvalitního a odolného českého skla. Designem Ronyho Plesla tak můžete kochat i při každodenním smoothie. Skleněný mixér je ideální i pro výrobu krémových polévek, omáček a jelikož sklo nepohlcuje pachy, večer vám připraví i váš oblíbený míchaný koktejl.

Ve výbavě nechybí ani praktický sekáček, který je ideální pro přípravu zálivek, dresinků, pesta či rychlých příkrmů pro děti. Využijete jej také pro mletí ořechů a čerstvě namleté koření dodá jídlu další šmrnc!

Ovoce a zelenina v hlavní roli

Šťáva z ovoce a zeleniny je plná vitamínů a minerálů. Dopřejte si ji klidně několikrát týdně, rychle a jednoduše s lisem na bobuloviny, ovoce a zeleninu. Lisovat můžete téměř všechny druhy bobulovitého a citrusového ovoce a vybrané druhy zeleniny.

Šťávu z citronu můžete vymačkat i pomocí citrusovače. Ten je ideální pro vymačkání citronu nejen do čaje, ale oceníte jej při přípravě citronového koláče, cukrové polevy na perníčky nebo jako ochucení čisté vody.

Perfektně nabroušeno

Jednou z vychytávek v rámci bohatého příslušenství je i brousek na nože. Ten se postará o perfektní ostří všech kovových nožů v kuchyni. Nemusíte se bát mu svěřit i ty nejkvalitnější nože z tvrzené oceli.

Díky kuchyňskému robotu ETA Gratus Di Vetro se může spojení poctivého řemesla a kvalitního designu vrátit do běžných domácností. Nechte se inspirovat Ronym Pleslem a skleněnou nádobu využijte například na chlazení šampaňského. Vsadíme se, že s tímto stylem zabodujete na každé oslavě i párty.

Prodloužená záruka na 10 let

  Kuchyňský robot ETA Gratus Di Vetro Vám bude zdobit opravdu dlouho. Na tento sběratelský kousek vám prodloužíme záruku až na 10 let, a to zcela zdarma. Pro získání prodloužené záruky se stačí zaregistrovat na stránkách ZDE.

Kuchyňský robot GRATUS Di Vetro

* Velmi výkonný 1200 W motor se stabilizátorem udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení * Masivní celokovové provedení zajišťuje dlouhou životnost a dobrou stabilitu při provozu * Planetární systém míchání pro kvalitnější a systematičtější zpracování obsahu nádoby * Plynulá regulace otáček pro volitelnou rychlost a intenzitu zpracování surovin * Funkce PULSE pro maximální otáčky * Možnost nastavení optimální výšky všech nástavců pro práci s menším množství surovin v míse * Inovativní šlehací nástavec s prodlouženou pracovní částí zajistí efektivnější promíchání surovin i u stěn mísy * Speciální gluten free hák zajišťuje velmi dobré stírání surovin ze stěn mísy a proto dojde k výbornému prohnětení / zpracování bezlepkového těsta * Mlýnek na maso s novou přítlačnou deskou s těsněním zamezující vytékání šťávy do vnitřních částí výkyvného ramene robotu * Bezpečnostní tepelná pojistka se aktivuje při přetížení stroje a tak ochrání motor před zničením * Protiskluzové nožky zajišťující vyšší stabilitu * Bezpečnostní systém výkyvného ramene: • Umožňuje snadnou výměnu pracovních nástavců • Obsahuje bezpečnostní pojistku proti nechtěnému spuštění v odklopené poloze • Usnadňuje manipulaci díky aretační pojistce při odklopené poloze * Možnost mytí jednotlivých nekovových dílců v myčce na nádobí * Otvor v krytu mísy pro snadné plnění surovin za chodu * Velmi rychlé sestavení pracovních nástavců, jednoduché ovládání a snadná údržba * Maximální hladina akustického hluku je 82 dB(A) re 1pW * Délka napájecího kabelu 1,35 m V základní výbavě disponuje robot těmito funkcemi:

* šlehání * mísení * hnětení * mixování * strouhání (krouhání, krájení, trhání) * mletí masa * plnění uzenin * tvorba masových trubiček Kebbe * protláčení strojového cukroví * lisování ovoce, bobulovin a zeleniny * lisování citrusových plodů * broušení ostří ocelových nožů i sekáčků, včetně těch dražších z tvrzené oceli a nerezových nožů * sekání, drcení a rozmixování surovin na velmi jemnou konzistenci * loupání slupek ze stroužků česneku * příprava celé řady plochých těstovin (lasagne, ravioli ...) a krájení těstovin o šíři 1,5 mm (trenette a úzké nudle) Bohaté příslušenství:

* Skleněná mísa o objemu 5 litrů s držadly pro bezpečnou manipulaci (až 2,5 kg těsta). Mísa je vyrobena z vysoce odolného českého skla, které neabsorbuje vůni, chuť ani barvu potravin; BPA free * Nerezová mísa o objemu 3,5 litru s víkem pro skladování * Hnětací hák (2 ks) * Šlehací metla (2 ks) * Mísící metla (2 ks) * Klíč pro snadné nastavení optimální výšky nástavců v míse * Skleněný mixér 1,4 l (nádoba je vyrobena z vysoce odolného českého skla, nepohlcuje pachy a barvy mixovaných potravin) * Pěchovadlo pro posun větších kusů surovin do prostoru sekacího nože a uvolňovací klíč * Nástavec na strouhání se 6 diskovými struhadly + převodovka pro zajištění optimálních otáček * Mlýnek na maso o průměru 62 mm (4 velikosti mlecích destiček, nástavec na výrobu uzenin, nástavec na výrobu Kebbe, tvořítko na cukroví, pěchovadlo, násypka, uvolňovací klíč) * Lis na bobuloviny, ovoce a zeleninu * Citrusovač * Brousek nožů * Sekáček potravin * Nástavec na loupání česneku * Nástavec na válení těsta * Kráječ na úzké nudle * Ochranný obal pro uložení struhadel * Uvolňovací klíče DOKOUPITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ, (není součástí balení) * Flexi metla (na krémy a lehká těsta) ETA002800250 * Hák pro bezlepkové těsto ETA002899020 * Kráječ na široké nudle (Tagliatelle) ETA002893010 * Nástavec na výrobu špaget ETA002892010 * Tvořítka na těstoviny (5 typů) ETA002897000 * Nástavec na krájení kostiček ETA002895040, použitelný pouze s ETA002895030 + převodovka ETA002899999 * Mlýnek na obiloviny, luštěniny a rýži ETA002896010, ETA002896020 * Mlýnek na mák; ETA002896000 * Nástavec na výrobu zmrzliny ETA002898030 * Spiralizér ETA002895060 * Louskáček ořechů ETA002898040 * Vakuovačka a vakuový box ETA002899040

Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 21.690 Výška (cm): 35.50 Šířka (cm): 39.00 Hloubka (cm): 28.00 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 26.000 Výška (cm): 40.50 Šířka (cm): 88.00 Hloubka (cm): 51.50 EAN: 8590393344420 Záruční doba: 24 měsíců Limitovaná edice kuchyňského robota s českou skleněnou mísou a bohatým příslušenstvím. Mele maso, krájí těstoviny, strouhá zeleninu a brousí nože